..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Φασίστες: Ζουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας!!!!



Καταγγελία για ρατσιστική συμπεριφορά οδηγού του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη

Οδηγός λεωφορείου φέρεται να υποχρέωσε δύο μετανάστες επιβάτες να κατέβουν από το όχημα στη γραμμή 26 της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Τετάρτης.
Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στη διοίκηση του ΟΑΣΘ, όταν οι άλλοι επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν, ο οδηγός τους εκφόβισε λέγοντας πως είναι χρυσαυγίτης ενώ φέρεται να επέδειξε και σήμα της οργάνωσης που φορούσε πάνω του.
Το ρατσιστικό επεισόδιο κατήγγειλαν δικηγόροι στη Θεσσαλονίκη, με αναφορά τους στη διοίκηση του ΟΑΣΘ και στον Συνήγορο του Πολίτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαταχθεί ΕΔΕ από τη διοίκηση του ΟΑΣΘ για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog