..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

25 Απριλίου συνεδριάζει το ...........Υπουργικό Συμβούλιο!!!!!!!!


ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!
ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ!!!!!!!!


Αύριο, Πέμπτη 25/4, στις 18.30, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου με θέματα ημερήσιας διάταξης την ενημέρωση από τον πρωθυπουργό επί τρεχόντων ζητημάτων και την επιλογή αντιπροέδρων του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
Στη συνεδρίαση, ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να ζητήσει επιτάχυνση του αντιλαϊκού έργου, της εφαρμογής των βάρβαρων μέτρων, των αντιδραστικών και φιλομονοπωλιακών μεταρρυθμίσεων.

Επίσης, αναμένεται να συζητηθεί το νέο πολυνομοσχέδιο λεηλασίας των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, με τα αντιλαϊκά «προαπαιτούμενα» μέτρα που συμφωνήθηκαν με την τρόικα, το οποίο προγραμματίζεται να κατατεθεί την Πέμπτη στη Βουλή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog