..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ελλάς των Ηρώων, Ελλάς των Αθλίων, Ελλάς των Ηλιθίων

Ελλάς των Ηρώων, Ελλάς των Αθλίων, Ελλάς των Ηλιθίων!!!

Πόσα και τι πρέπει ακόμα να συμβούν αλήθεια σε αυτήν την έρημη χώρα για να ξυπνήσει ο Έλληνας;

Πως κατάφερε η Ελλάδα από χώρα Ηρώων και επαναστατών να γίνει χώρα αθλίων και ηλιθίων;


Όχι δεν είναι ακαδημαϊκά τα ερωτήματα και χρίζουν επειγόντως απάντησης καθώς τα πράγματα χειροτερεύουν κάθε μέρα και περισσότερο, αφού το πρόβλημα πλέον δεν βρίσκεται στην όποια παράνομη κυβέρνηση αυτού του τόπου αλλά στους ίδιους τους πολίτες του.


Οι εκλογές του Ιουνίου ανέδειξαν μία ακόμη παράνομη κυβέρνηση. Και είναι παράνομη γιατί σε πραγματικούς αριθμούς αυτή τη στιγμή κυβερνά την Ελλάδα το 29,82% πράγμα πρωτοφανές για μία χώρα που θέλει να λέγεται Δημοκρατική (κάτι που είπαμε πως δεν ισχύει βέβαια εδώ και χρόνια).


Το πρόβλημα είναι ότι οι Έλληνες ενώ το γνωρίζουν αυτό δέχονται στωικά κάθε νέο μέτρο της Κυβέρνησης της ντροπής ελπίζοντας τι άραγε;


Μήπως ότι κάποια στιγμή θα αλλάξει το σκηνικό μετά τα μέτρα, θα έρθει η ανάπτυξη και η μισθοί θα έρθουν πάλι στα προηγούμενα επίπεδα;


Πόσο ηλίθιοι πρέπει να είναι κάποιοι άνθρωποι για να πιστεύουν αλήθεια κάτι τέτοιο;


Πόσα παιδιά πρέπει να πεθάνουν, πόσοι ηλικιωμένοι να χαθούν, πόσοι νέοι να φύγουν από αυτή τη χώρα για να καταλάβουν ότι η κατάσταση δεν είναι αναστρέψιμη;


Τον Ιούνιο οι εκλογές ήταν μία ευκαιρία για να αλλάξουν μερικά πράγματα. Οι Έλληνες γνωρίζοντας τον εκλογικό νόμο δεν το έπραξαν αφήνοντας την τελευταία ευκαιρία ειρηνικής αλλαγής να πάει χαμένη.


Τι μπορεί να γίνει τώρα αλήθεια;


Αυτό που ξέρουμε είναι πλέον τι θα γίνει αν δεν εξεγερθεί ο Ελληνικός Λαός σε μία παράνομη κυβέρνηση που σήμερα εκχωρεί την Εθνική Κυριαρχία αλλά και όλη τη Δημόσια και Ιδιωτική περιουσία στους τοκογλύφους της.


Τα πράγματα ήταν τραγικά πριν από 3 χρόνια που έγινε πρωθυπουργός ο μεγάλος Δοσίλογος Τζέφρυ (κατά κόσμον Γιωργάκης) Παπανδρέου.


Η κατάσταση χειροτέρεψε δραματικά όταν πριν από ένα χρόνο έγινε πρωθυπουργός ένας από τους ανθρώπους που οδήγησαν την Ελλάδα σε αυτήν την δεινή θέση ο Λουκάς Παπαδήμος.


Η κατάσταση έγινε μη αναστρέψιμη όταν πριν από 7 μήνες έγινε πρωθυπουργός ο μαθητευόμενος μάγος Χάρρυ Πότερ (κατά κόσμο Αντώνης Σαμαράς).


Η πορεία της χώρας πλέον μετά την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας είναι συγκεκριμένη.


Κάθε πηγή πλούτου στην Ελλάδα θα την εκμεταλλεύονται οι τοκογλύφοι.


Οι Έλληνες σταδιακά θα μείνουν άνεργοι στο σύνολο τους με μία ανεργία να φτάνει στο 70% καθώς η Ελληνική Παιδεία εδώ και πολλά χρόνια δεν προσφέρει γνώσεις στους νέους και έτσι δεν θα πληρούν τις προϋποθέσεις των μεγάλων εταιριών που θα διαχειρίζονται τα όποια έργα ή πηγές πλούτου.


Οι μισθοί δεν θα υπάρχουν καθόλου και θα οδηγηθεί σε ολικό μαρασμό η Ελληνική Οικονομία κάτι που αυτούς δεν τους ενοχλεί καθώς η Ελλάδα γι αυτούς δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία αγελάδα για άρμεγμα και έχουν σκοπό να μην αφήσουν ούτε σταγόνα για τους Έλληνες.


Είμαστε ήδη μία χώρα χωρίς σύστημα Υγείας, χωρίς εκπαιδευτικό σύστημα, χωρίς προοπτική.

Και παρόλα αυτά οι Έλληνες είμαστε ακόμα στους καναπέδες μας και βλέπουμε στον αποχαυνωτή που λέγεται τηλεόραση την Ελλάδα να ξεπουλιέται. Και μόλις το δούμε και αυτό αγανακτισμένοι θα γυρίσουμε κανάλι για να δούμε το τούρκικο σήριαλ της ημέρας.

Ελλάς των Ηρώων κάποτε, Ελλάς των Αθλίων χθες, Ελλάς των Ηλιθίων σήμερα και για πάντα!!!!!

πηγη: ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog