..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Γ. Καμίνης: Ο δήμαρχος της συγκυβέρνησης!!!!!!!!!!!!!!

Για το δώρο των Χριστουγέννων για κάθε μήνα επιδότησης από 1ης Μαΐου κάθε έτους η οικονομική ενίσχυση αντιστοιχεί σε 3 ημερήσια επιδόματα ανεργίας αντί για 6


Το βαθιά αντιδραστικό χαρακτήρα της εκλεγμένης με στήριξη ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ/Οικολόγων/ΔΡΑΣΗΣ δημοτικής αρχής Αθήνας, έδειξε ξανά ο δήγμαρχος Γ. Καμίνης με δηλώσεις τους σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς. Καταδίκασε τις καταλήψεις των εργαζομένων των ΟΤΑ που αντιδρούν σε εφεδρεία, ιδιωτικοποιήσεις, απολύσεις, περικοπές. Ομοίως καταδίκασε τις καταλήψεις σχολείων από μαθητές. Υπεραμύνθηκε της «αξιολόγησης» υπαλλήλων που όπως και η εφεδρεία οδηγεί σε απολύσεις, διαβεβαίωσε ότι ο δήμος Αθηναίων είναι έτοιμος «μέσα σε 3 μήνες να έχει διεκπεραιώσει τη διαδικασία». Τέλος, επανέλαβε την πρότασή του να ψηφιστεί νομοσχέδιο που εκπονήθηκε με πρωτοβουλία του, περιορίζει έως και απαγορεύει κινητοποιήσεις στο κέντρο καθιστώντας το απροσπέλαστο για τα λαϊκά στρώματα, παραδίδοντάς το σε μεγαλοεπιχειρηματίες να διευρύνουν παραπέρα την κερδοφορία τους.
Εκλεκτός (και) της «κυβερνώσας Αριστεράς», πρωταγωνιστής και στο περιλάλητο «αντιφασιστικό μέτωπο», δείχνει τι πρεσβεύει ο ίδιος και οι συν αυτώ, τι είναι για τα πλατιά λαϊκά στρώματα, πίσω από το μανδύα του «δημοκράτη» και «προοδευτικού». Σφαγείς των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων που πρέπει να πάρουν πολιτική απάντηση από το λαό, το οργανωμένο ταξικό εργατικό κίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog