..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Μπερίσα με εθνικιστικά παραληρήματα!!!!!!!!!!



Με ένα ακόμα εθνικιστικό και ρατσιστικό εμετικό παραλήρημα απαντά η Χρυσή Αυγή στις εθνικιστικές δηλώσεις Μπερίσα περί Μεγάλης Αλβανίας, η οποία σημαίνει αλλαγή συνόρων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. «Όσο ανεχόμαστε τους αλβανούς εγκληματίες και τα παράσιτα εντός της επικράτειάς μας, τόσο παράλογες απαιτήσεις θα εγείρει το θλιβερό κρατίδιό τους», λένε σε ανακοίνωσή τους τα φασιστοειδή.

Και δείχνουν σαν υπεύθυνους γενικά τους Αλβανούς μετανάστες που τους χαρακτηρίζουν παράσιτα. Φέρνουν ξανά στην επιφάνεια και αναπαράγουν το δόγμα της λεγόμενης «μηδενικής ανοχής» προς τους μετανάστες, που εδώ και μήνες καλλιεργεί η συγκυβέρνηση και αποτελεί την επίσημη πολιτική της. Δόγμα πάνω στο οποίο έχει βασίζει το κυνηγητό των μεταναστών και ταυτόχρονα πυροδοτεί τη δράση των χρυσαυγιτών.
Ο μεγάλος κίνδυνος για τους λαούς δεν είναι οι μετανάστες, αλλά ο εθνικισμός, τα συμφέροντα και οι ανταγωνισμοί των μονοπωλίων και των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog