..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Περικοπές αμοιβών στο Κοινοβούλιο: Σιγά μη σχίσετε το καλσόν!!!!!!



Περικοπές σε μέρος της αμοιβής των βουλευτών, των συνεργατών τους και των υπαλλήλων της Βουλής, αποφάσισε χθες η διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής. Συγκεκριμένα προβλέπεται ότι θα μειωθούν κατά 25% τα ποσά που δίνονται στους βουλευτές για κίνηση, εξοπλισμό γραφείου, ταχυδρομικές και τηλεφωνικές ατέλειες. Επίσης, μειώνεται η αμοιβή για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις των κοινοβουλευτικών επιτροπών, η οποία πλέον θα είναι 75 ευρώ ανά συνεδρίαση. Μειώσεις θα γίνουν και στις υπερωρίες και τις δαπάνες κίνησης των υπαλλήλων της Βουλής, ενώ για τους συνεργάτες των βουλευτών οι αποδοχές θα μειωθούν κατά 35%, έναντι 40% που προέβλεπε ο προϋπολογισμός της Βουλής για το 2013. Υπενθυμίζεται ότι το ΚΚΕ έχει προτείνει εδώ και καιρό τη δραστική μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης, την πλήρη κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης και την πλήρη επίσης αποζημίωση για τη συμμετοχή των βουλευτών στις συνεδριάσεις των κοινοβουλευτικών επιτροπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog