..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Απεργία στα ΜΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!



Γενική απεργία από σήμερα στα ΜΜΕ. 
Οι δημοσιογράφοι δεν απεργούν για τους συναδέλφους τους στα διπλανά τους γραφεία που απολύθηκαν, δεν απεργούν για τη λογοκρισία που υφίστανται και αποδέχονται καθημερινά, 
ούτε απεργούν για τις επιθέσεις, τους τραυματισμούς 
και τις συλλήψεις συναδέλφων τους από αστυνομικούς. 


Οι δημοσιογράφοι απεργούν επειδή το ταμείο τους εντάσσεται στον ΕΟΠΥΥ
 και πλήττονται τα ασφαλιστικά και εργασιακά τους δικαιώματα.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα όμως που δεν πέρασε η τροπολογία και οι δημοσιογράφοι δεν θα ενταχθούν στο ΕΟΠΥΥ, ενώ άλλα μηδαμινής σημασίας για την κοινωνία, όπως ιδιωτικοποιήθηκε το νερό, μπορούν να σταματήσουν την απεργία και να ξαναστηρίξουν την …κυβέρνηση!!!!!!!!
Αν πάλι θέλουν να συνεχίσουν και να κάνουν απεργία διαρκείας, δεν υπάρχει λόγος να βιαστούν και να διακόψουν την απεργία τους. Ούτως ή άλλως, τις ειδήσεις για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα τις μαθαίνουμε από αλλού. 
Τα παπαγαλάκια τα σιχαθήκαμε    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog