..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ναταλία Ρασούλη : Ο βιασμός της Ιεράς Οδού!!!!!!!!!!!!


Ο Πέτρος Γαϊτάνος είχε δηλώσει ότι του αρέσει ο "τσαμπουκάς" του ακροδεξιού κόμματος.Ο Σταμάτης Κραουνάκης στην Χελώνα στο Γκάζι

Κραουνάκης προς Γαϊτάνο: Άσε μας ρε Πέτρο που δεν έχεις αφήσει παγκάρι για παγκάρι


Μέσω facebook απάντησε στον Νότη Σφακιανάκη η κόρη του αείμνηστου Μανώλη Ρασούλη. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Σφακιανάκη υπέρ της Χρυσής Αυγής, η Ναταλία Ρασούλη έγραψε:
«Σφακιανάκη, χέσε μας κι εσύ. Εσύ που «βιάζεις» την Ιερά Οδό του Σωκράτη και του Πλάτωνα τραγουδώντας αρλούμπες; Και αφού μιλάμε και για αισθητική, τράβα βγάλε το γυαλί και τον Morrison, γιατί η αισθητική μας παραζορίζεται τα τελευταία χρόνια».
Η οργή του Νότη: «Δεν πληρώνω το χαράτσι. Δεν πληρώνω κάτι που δεν χρωστάω κερατά, αληταρά του κερατά»

Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε για τη Χρυσή Αυγή, σε συνέντευξή του στην Τατιάνα Στεφανίδου και είπε, μεταξύ άλλων:
«Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή είναι απόφαση του ελληνικού λαού και πρέπει να τη σεβαστείτε. Η Χρυσή Αυγή δεν σπάει κανένα στο ξύλο. Σπάνε τους πάγκους σε όποιον δεν έχει άδεια, Μπορεί να πάρουν τα προϊόντα και να τα δώσουν σε φτωχές οικογένειες. Μια χαρά… ».
Πηγη:http://press-gr.blogspot.gr/2012/10/blog-post_1515.html

2 σχόλια:

  1. έτσι, σιγά-σιγά όλοι να ξεσκεπάζονται...
    να ξέρουμε με ποιούς και με τι έχουμε να κάνουμε...
    καληνύχτα Χρήστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog