..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΤΗΣ......... 25ης ΤΟ......ΚΑΓΚΕΛΟ .....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21η  ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967


Σχόλιο PS:  προφανώς λόγω της απουσίας του κ. Παπαδήμου στο εξωτερικό για πολλά χρόνια δεν ξέρει τι πάει να πει "θαυμάσια και εντυπωσιακή" παρέλαση στην Ελλάδα, εκτός και να εννοεί την παρέλαση των αστυνομικών... Αυτοί όμως δεν παρήλασαν... στεκόντουσαν ο ένας δίπλα στον άλλο για να απολαύσουν ήρεμοι οι τιμημένοι ηγέτες μας, οι πολιτικοί μας αυτούς που παρέλασαν.... Πόσο λαοπρόβλητοι είσαστε όλοι σας.....

«Ήταν μια θαυμάσια, εντυπωσιακή παρέλαση με την οποία τιμήσαμε τους ήρωες του 1821, οι οποίοι με γενναιότητα, αυτοθυσία και πίστη μας έδωσαν την ελευθερία μας», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, μετά το τέλος της παρέλασης για την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.

«Οι αξίες, τα ιδανικά και οι πράξεις τους δίνουν το παράδειγμα, δείχνουν το δρόμο με τον οποίο μπορούμε να κερδίσουμε τη σημερινή εθνική μάχη για την ανόρθωση της οικονομίας μας. Και πιστεύω, ότι με αποφασιστικότητα, ενότητα και αλληλεγγύη θα το κατορθώσουμε», τόνισε.

ΑΘΗΝΑ: Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ

 
ΧΑΝΙΑ ΜΑΘΗΤΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ
ΛΑΜΙΑ ΓΙΟΥΧΑΪΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΠΑΤΡΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ
Προσθήκη λεζάντας
ΛΗΞΟΥΡΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΔΡΟΜΟ ΓΥΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ
ΒΕΡΟΙΑ 29 ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ
 .....................................................................ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ......".ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" 2012!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog