..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ


             

               ΠΡΟΣΟΧΗ: ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Μέσα σε δύο χρόνια που ήρθε  το ΔΝΤ και η Τρόικα οι εργαζόμενοι στην κυριολεξία έχουν εξοντωθεί. Το οικονομικό πρόγραμμα της ξεπουλημένης κυβέρνησης, με τα Μνημόνια τα σταθεροποιητικά προγράμματα και τα μέτρα που έχουν επιβάλλει, αντί να οδηγήσει στη «διάσωση» της χώρας την έχουν φέρει στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Έπειτα από τόσα μέτρα εκμηδένισαν το εισόδημα, ισοπέδωσαν την αγορά, εξαθλίωσαν εκατομμύρια Έλληνες, τους πίνουν το αίμα ως βρυκόλακες.

               Μείωσαν 40% τις συντάξεις.
               Μείωσαν 30% τους μισθούς στο δημόσιο τομέα.
               Μειώνουν από 30% έως 40% στον ιδιωτικό τομέα.
Έχασαν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι το 11ο,12ο, 13ο,και 14ο μισθό.
Δίνουν άλλα 30 δις στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ και κόβουν από τους ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ 300 εκατομμύρια.
3.500.000 Έλληνες είναι στα όρια ή κάτω του ορίου της φτώχειας.
Δημιούργησαν επίσημα 1.100.000 ανέργους και ανεπίσημα 1.400.000 σε έναν πληθυσμό 9.000.000.
Δεκάδες χιλιάδες άστεγους. 200.000 περιμένουν στην ουρά για συσσίτια.
   



  Και όλα αυτά ο υπουργός οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος δεν το λέει χρεοκοπία . Άλλο πράμα λέει η χρεοκοπία του κράτους και άλλο πράμα η χρεοκοπία του κόσμου.
 Τα σχολεία υπολειτουργούν. Τα Νοσοκομεία συρρικνώνονται.
Ο Εφραίμ είναι στη φυλακή και οι υπουργοί που δημιούργησαν τα σκάνδαλο του Βατοπεδίου χαίρονται τα κλοπιμαία.
Σήμερα καταστρατηγείται η νομοθεσία και το Σύνταγμα και η Δικαιοσύνη δεν αντιδρά.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σαν θεσμός ασχολείται με την βράβευση «κάποιων κυριών» και στην ουσία καλύπτει τη διάλυση της χώρας.
    Και τώρα αφού ξεζούμισαν το Ελληνικό λαό και τον έχουν φέρει σε μια πνευματική και ψυχολογική σύγχυση σε μια ανασφάλεια και κοινωνική παράλυση έρχονται τα χειρότερα.
    Ετοιμάζονται για τη ΠΩΛΗΣΗ ΝΗΣΙΩΝ και την ενοικίαση των δικών μας ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.
 Φωτογραφίες Κυκλάδων

  Ετοιμάζονται για την παραχώρηση των συνόρων μας και σε περίπτωση ξένης εισβολής, παίρνουμε έγκριση από την ΜΗΤΕΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Εκχωρούν την Εθνική Κυριαρχία.
Θα πουλήσουν τον ορυκτό πλούτο της χώρας.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΙΣΛΙΓΚ.
    Το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που είναι στη κυβέρνηση πρέπει να καταρρεύσει τώρα. Πριν υποδουλωθεί η χώρα για δεύτερη φορά στους Γερμανούς ας αντιδράσουμε όλοι. Ας βγούμε όλοι στους δρόμους. Όλοι στις συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί. Όσοι φίλοι  δουν, αυτή την ανάρτηση ας συμβάλλουν με ένα λιθαράκι στη διάσωση της Ελλάδας.     Αναδημοσιεύσετε αυτή την ανάρτηση. Στα blog, FB και MAIL.

1 σχόλιο:

  1. στο μόνο που θα διαφωνήσω μαζί σου είναι ο τίτλος σου; δεν την ξεπουλάνε. δυστυχώς την έχουνε ξεπουλήσει ολόκληρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog