..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΛΑ.Ο.Σ. Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Κωλοτούμπες ξανά από τον ΛΑ.Ο.Σ.
Σε ό,τι αφορά στις αντιδράσεις των ελληνικών πολιτικών κομμάτων, αυτό που ξεχωρίζει είναι ο φαρισαϊσμός του ΛΑ.Ο.Σ., ο οποίος, όλο το προηγούμενο διάστημα «λιθοβολούσε» τον Εφραίμ σαν πέτρα του σκανδάλου και τώρα ανέκρουσε πρύμναν, εγκωμιάζοντας το ρόλο του! Χτες ο Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας στον ρ/σ «Φλας» διαπίστωσε «σκοπιμότητες» πίσω απ' την απόφαση προφυλάκισης του ηγουμένου, λέγοντας: «Το θέμα αυτή τη στιγμή είναι να πάει φυλακή ο Εφραίμ και να τραυματιστεί καίρια το κύρος της Εκκλησίας. Η φυλάκιση έχει στόχο την Ορθοδοξία».
Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα του, πρόσθεσε ότι «εμείς σαν ΛΑ.Ο.Σ. ποτέ δεν μείναμε προσκολλημένοι στην αρχική οπτική για σκάνδαλο» και απεφάνθη «ψάξαμε, ερευνήσαμε, (...) δεν υπάρχει σκάνδαλο». Από την πλευρά του, ο Κ. Βελόπουλος προέτρεψε τον Γ. Πεταλωτή σε παραίτηση, λέγοντας ότι «αν υπήρχε ηθική στην πολιτική δεν θα είχαμε υπουργό Δικαιοσύνης τον κ. Πεταλωτή (...) Δεν μπορεί (...) σήμερα ο φυσικός προϊστάμενος του συμβουλίου που έβγαλε το βούλευμα να είναι ο κ. Πεταλωτής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog