..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ
Συχνά πυκνά  ο Γιώργος  Καρατζαφέρης και γενικότερα ο ΛΑ.Ο.Σ εκφωνούν πύρινους λόγους υπέρ του έθνους και της πατρίδας ,δηλώνοντας έτοιμοι να «πέσουν μέχρι ενός» υπέρ βωμών και εστιών…….Αλήθεια, αυτή είναι η πραγματικότητα και τα πιστεύω του Γ. Καρατζαφέρη ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Στο θέμα που δημιουργήθηκε για το ξεπούλημα της Δημόσιας  περιουσίας 50 δις ευρώ, δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ και εδώ, κάνει αντιφατικές δηλώσεις και ενέργειες κατά το δοκούν . Δηλώσεις και ενέργειες για λαϊκή κατανάλωση. Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 δηλώνει «Εφόσον δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά, θα δώσουμε σε αντάλλαγμα εθνική κυριαρχία. Αυτό είναι μια πικρή και ξινή αλήθεια». Και συνεχίζει: Είμαι έτοιμος να δώσω για εκμετάλλευση νησιά σε «γκρίζες ζώνες» για μια περίοδο 99 ετών, με την προϋπόθεση ότι θα κατοικηθούν και από Έλληνες πολίτες……………   
Σε άλλη τοποθέτηση του, σε πρωινή εκπομπή στο «Ράδιο 9» δήλωνε: «Σαφώς και δεν συμφωνώ με την εκποίηση της περιουσίας του Δημοσίου…………….. Εάν αρχίσουμε να πουλάμε την περιουσία μας, τελικά τι θα κληροδοτήσουμε στα εγγόνια μας; Τι θα αφήσουμε στις επόμενες γενεές σαν Ελλάδα; Τι θα πούμε στα παιδιά μας;» Η δημαγωγία και η υποκρισία του αποκαλύφθηκε λίγο μετά, όταν  από το βήμα της βουλής δήλωνε: «Βγαίνει ο πρωθυπουργός και λέει ότι θα νομοθετήσουμε ……… ότι δεν πωλείται Ελληνική γη. Ακούω άλλους – το Κ.Κ.Ε. – ΜΗ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ» Δεν καταλαβαίνω, τι είναι αυτό. Έχουμε μια σειρά νησιά ανεκμετάλλευτα. Βρείτε λοιπόν ανθρώπους να χτίσουν. Δώστε τα νησιά για εκατό χρόνια, πάρτε και σεις 10 σπίτια να μείνουν άποροι Έλληνες. Τι θα πει δεν πωλείται; Δεν πωλείται αρχαίος τόπος. Δεν πωλείται η παραμεθόριος. Όλα τα άλλα πωλούνται. Ας βάλουμε λοιπόν μια προτεραιότητα: Δεν πωλείται η Ακρόπολις. Δεν πωλείται ο Λευκός Πύργος. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ;» Δεν είναι ο απροκάλυπτος εμπαιγμός σε βάρος του λαού, όταν άλλα λέει στο αέρα μιας ραδιοφωνικής εκπομπής και από την άλλη άλλα να πράξει η κυβέρνηση. Εκβιάζει το λαό πως η σωτηρία της Ελλάδας εξαρτάται από το αν θα αναρτηθεί πωλητήριο και στο τελευταίο βράχο του Αιγαίου. Η σωτηρία της Ελλάδας εξαρτάται από τη κάλπικη φιλοπατρία του, να βγει πωλητήριο ως και την τελευταία σπιθαμή δημόσιας γης. Να βγει στο σφυρί ο πλούτος, η γη, οι θάλασσες της Ελλάδας. Παζαρεύουν ( ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ) κάτι που δεν τους ανήκει. Παζαρεύουν κάτι που ανήκει στο λαό. Υποθηκεύουν το παρόν και το μέλλον του λαού. Με την αποκάλυψή τους αυτή, που σαν μεσίτες των συμφερόντων της πλουτοκρατίας και των κερδοσκόπων, πρέπει να καταδικαστούν στη συνείδηση του λαού και να εκφραστεί κατάλληλα την κατάλληλη στιγμή.  

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΕΦΗΜ. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ 09/03/2011     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog