De Grece
Για τους… «Ντεγκρέδες» πολλοί σχολίασαν και μεις τα γράψαμε και δεν είχαμε καμία διάθεση να επανέλθουμε. Έλα, όμως, που τα «πριγκιπόπουλα» έβγαλαν ανακοίνωση για να εξηγήσουν γιατί επέλεξαν το επίθετο «Ντε Γκρες», συνεχίζοντας μια παράσταση ανάμεσα στην πρόκληση και την γελοιότητα.
Τα βασικά τα ξαναλέμε: Ο λαός μας έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα με τον παρασιτικό θεσμό των βασιλιάδων εδώ και 50 χρόνια. Τα «πριγκιπόπουλα», όπως ήδη γράψαμε, θέλησαν να «παίξουν» με την επιλογή επωνύμου «Ντε Γκρες», παραπέμποντας σε μετάφραση από τα γαλλικά (de Grèce) στο «Της Ελλάδας».
Με την ανακοίνωση, πρώτον, γίνονται ρεζίλι (πάλι), νομίζοντας ότι απευθύνονται σε κάτι ηλίθιους «αυλικούς» τους! Προσέξτε τι γράφουν: «Προϋπόθεση για την επιστροφή της ιθαγένειάς μας, ήταν να δηλώσουμε επώνυμο και επιλέξαμε αυτό που είχε επιλέξει και ο αποθανών θείος μας, Μιχαήλ Ντε Γκρες και είναι ό,τι πιο οικείο σε εμάς, αφού ουδέποτε η οικογένειά μας είχε επώνυμο». Τι συγκινητικό! Τα παλικαράκια θέλανε να τιμήσουν τον θείο τους γιατί είχε το «πιο οικείο» σε αυτούς επίθετο!
Ο θείος τους, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στο τέλος του Ιουλίου του 2024, «κυκλοφορούσε» ως πρίγκιπας Μιχαήλ της Ελλάδος και της Δανίας και χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Michel De Grèce ως ιστορικός και συγγραφέας. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ήταν το μόνο μέλος της λεγόμενης «βασιλικής οικογένειας» που είχε ελληνική υπηκοότητα, καθώς ήταν εγγεγραμμένος στο δημοτολόγιο του Δήμου Αθηναίων, ως «Μιχαήλ Ντε Γκρες»!
Συμπέρασμα: Τα «πριγκιπόπουλα» θέλουνε δίπλα στο ονοματάκι τους να υπάρχει το «Της Ελλάδας», όποιες «βασιλικές» μπαρούφες κι αν αραδιάζουν.
Με την ανακοίνωση τους, δεύτερον, προκαλούν, διότι μεταξύ άλλων ισχυρίζονται: «Ο πατέρας μας και η οικογένειά μας σεβαστήκαμε απόλυτα το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του 1974. Η πρόβλεψη όμως του νόμου του 1994 για το θέμα της ιθαγένειας, προϊόν της τότε πολιτικής συγκυρίας, δεν άρμοζε προς έναν τέως αρχηγό του ελληνικού κράτους και ένα θεσμό που υπηρέτησε πιστά τη χώρα. Ο θάνατος του πατέρα μας έκλεισε έναν κύκλο».
Ακούστε, «πριγκιπόπουλα»: Ο θεσμός σας ήταν και είναι παρασιτικός, ήταν και είναι ένας θεσμός κηφήνων. Δεν θα κάτσουμε να αναλύσουμε γιατί ΔΕΝ «υπηρέτησε πιστά τη χώρα». Ο θεσμός σας δεν αναγνωρίζεται από το λαό και όταν ήταν ενεργός έπαιξε ρόλο σκοτεινό και πάντα κατά του «εχθρού λαού». Συνεννοηθήκαμε;
Εείς, πάντως, επιμένουμε στην πρόταση μας. Γιατί δεν επιλέγετε για επίθετο το «Γιούπι Για-Για»! Έτσι θα σας αναγνωρίζουν κι εύκολα από εκείνο το τραγούδι που τόσο ωραία είχε πει ο Λουκιανός Κηλαηδόνης.
πηγή :Ημερόδρομος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου