Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Οι δολοφόνοι του Ισραήλ βάφτισαν νοσοκομείο ......«θησαυροφυλάκιο της Χεζμπολάχ».

 Πριν από λίγες μέρες, η στρατιωτική διοίκηση των Ισραηλινών υπέδειξε ένα νοσοκομείο της Βηρυτού ως «θησαυροφυλάκιο της Χεζμπολάχ», αφήνοντας να εννοηθεί ότι σκοπεύει να το βομβαρδίσει άμεσα. 

Αρόν άρον, η διοίκηση του νοσοκομείου εκκένωσε το κτίριο, διαψεύδοντας παράλληλα τους ισραηλινούς ισχυρισμούς. 

Κάλεσε μάλιστα τους δημοσιογράφους να διαπιστώσουν «ιδίοις όμμασι» ότι τίποτα δεν είναι αλήθεια. Διεθνή ειδησιογραφικά δίκτυα μπήκαν στο νοσοκομείο και το εξερεύνησαν από τα υπόγεια μέχρι την ταράτσα. 

Οπως έλεγαν, η διοίκηση άφησε ανοιχτές όλες τις πόρτες και δεν έβαλε κανένα εμπόδιο στη δημοσιογραφική έρευνα. 

Κοινό συμπέρασμα όλων στο τέλος ήταν ότι δεν στέκουν οι ισραηλινές κατηγορίες και ότι στόχος τους είναι να φτιάξουν άλλοθι για ένα ακόμα έγκλημα σε βάρος του λιβανέζικου λαού. 

Τελικά το Ισραήλ άλλαξε το παραμύθι και υπέδειξε ως «θησαυροφυλάκιο της Χεζμπολάχ» ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο δίπλα στο νοσοκομείο, το οποίο ήταν τέτοιο «χρέπι», που κανείς δεν μπήκε στον κόπο να το ψάξει. 

Λίγες ώρες μετά, τα ισραηλινά αεροσκάφη ισοπέδωσαν ένα ολόκληρο τετράγωνο σε κοντινή απόσταση, χωρίς καμιά προειδοποίηση, στέλνοντας στον θάνατο 18 ανθρώπους, ανάμεσά τους και 4 παιδιά. 

Τα fake news των Ισραηλινών για τη Χαμάς και τη Γάζα μεταφέρονται τώρα στον Λίβανο, με τα ίδια ακριβώς υλικά: Νοσοκομεία - κρησφύγετα και «άντρα των τρομοκρατών», για να δικαιολογούν τις εγκληματικές επιθέσεις και να τρομοκρατούν, αφήνοντας πίσω τους εκατοντάδες και χιλιάδες νεκρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου