Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ Κρατήσαμε ψηλά την κόκκινη σημαία και συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία, για μια νέα κοινωνία, τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Συγκλονιστική ήταν η μεγάλη πολιτική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο πρώην Στρατόπεδο Καρατάσιου, όπου μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και χαιρέτησε ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Θοδωρής Κωτσαντής στο 50ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ


Ο τεράστιος χώρος «βούλιαξε» από χιλιάδες ανθρώπους, νέους και όλων των ηλικιών.

Τα συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα: «ΚΚΕ δυνατό δύναμη για το λαό», «Εμπρός λαέ, άλλαξε σελίδα, με το ΚΚΕ η μόνη σου ελπίδα», «Ένας αιώνας αγώνα και θυσία το ΚΚΕ στην πρωτοπορία».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάλεσε τη νέα γενιά να βαδίσει το δρόμο του αγώνα, με το ΚΚΕ, με την ΚΝΕ, για να αλλάξει την πορεία αυτού του τόπου.

Και «από τα σανίδια της κεντρικής σκηνής του Φεστιβάλ, που έχουν τραγουδήσει χιλιάδες καλλιτέχνες», είπε: «Το τραγουδάμε και το φωνάζουμε: ''Μην καρτεράτε να λυγίσουμε ούτε για μια στιγμή'', γιατί ''είμαστε αγύριστα κεφάλια'' και θα ''στέλνουμε πάντα τα χαιρετίσματα μας στην εξουσία τους'', γιατί εμείς ξέρουμε καλά ότι ''τίποτα'' από όσα κάνει ο λαός μας ''δεν πάει'' και δεν θα αφήσουμε να πάει ''χαμένο'', γιατί μας δίνουν δύναμη και ελπίδα ''τα παιδιά της ΚΝΕ που λένε κάθε μέρα στη ζωή το μεγάλο ΝΑΙ''.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Ουκρανική αντιπολίτευση: Η χώρα μας έχασε οριστικά την ανεξαρτησία της και κυβερνάται από έναν έκπτωτο κλόουν

Η κατάσταση στην Ουκρανία και στον κόσμο θα βελτιωθεί όταν η Δύση σταματήσει να ρίχνει δισεκατομμύρια για να στηρίξει τον πολιτικό Φρανκεστάϊν Zelensky

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του κινήματος Άλλη Ουκρανία, Viktor Medvedchuk, παραχώρησε συνέντευξη στο EADaily στις 12 Σεπτεμβρίου σχετικά με τα αίτια της κρίσης στην Ουκρανία, την αποστολή της Ρωσίας και την καταστροφική επιρροή της συλλογικής Δύσης.

«Εδώ και πολύ καιρό, μια ανεξάρτητη Ουκρανία δεν υπάρχει πολιτικά, οικονομικά ή νομικά», δήλωσε ο Ουκρανός πολιτικός της αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του Συμβουλίου του κινήματος Άλλη Ουκρανία, Viktor Medvedchuk, στο EA Daily.

Το Ισραήλ πνίγει στο αίμα τον Παλαιστινιακό λαό!!!!

 ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

Δεν έχουν τέλος τα ισραηλινά εγκλήματα: Αεροπορική επιδρομή σε σχολείο που είχαν βρει καταφύγιο εκτοπισμένοι

Δεν έχει τέλος η κτηνωδία του ισραηλινού κράτους στη Λωρίδα της Γάζας, το οποίο δεν διστάζει να δολοφονήσει για πολλοστή φορά γυναίκες και παιδιά που αναζητούσαν καταφύγιο. 

Το κράτος - δολοφόνος πραγματοποίησε αεροπορική επιδρομή σε σχολείο, που είχε μετατραπεί σε καταφύγιο εκτοπισμένων, στην πόλη της Γάζας. 

Από την επίθεση που εξαπέλυσαν ισραηλινά αεροσκάφη στο σχολείο Σουχάντα αλ Ζεϊτούνανα ανασύρθηκαν από τα ερείπια πέντε νεκροί, ανάμεσα τους δύο παιδάκια και μια γυναίκα.