Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Το Ισραήλ πνίγει στο αίμα τον Παλαιστινιακό λαό!!!!

 ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

Δεν έχουν τέλος τα ισραηλινά εγκλήματα: Αεροπορική επιδρομή σε σχολείο που είχαν βρει καταφύγιο εκτοπισμένοι

Δεν έχει τέλος η κτηνωδία του ισραηλινού κράτους στη Λωρίδα της Γάζας, το οποίο δεν διστάζει να δολοφονήσει για πολλοστή φορά γυναίκες και παιδιά που αναζητούσαν καταφύγιο. 

Το κράτος - δολοφόνος πραγματοποίησε αεροπορική επιδρομή σε σχολείο, που είχε μετατραπεί σε καταφύγιο εκτοπισμένων, στην πόλη της Γάζας. 

Από την επίθεση που εξαπέλυσαν ισραηλινά αεροσκάφη στο σχολείο Σουχάντα αλ Ζεϊτούνανα ανασύρθηκαν από τα ερείπια πέντε νεκροί, ανάμεσα τους δύο παιδάκια και μια γυναίκα.

Το σχολείο στέγαζε χιλιάδες εκτοπισμένους Παλαιστίνιους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί τραυματίες από την επίθεση.

Ο ισραηλινός στρατός προκλητικά μίλησε για «πλήγμα ακριβείας» που στόχευε μαχητές της Χαμάς.

Οι ισραηλινοί μακελάρηδες έχουν βομβαρδίσει τους τελευταίους μήνες πολλά σχολεία που έχουν μετατραπεί σε καταφύγια εκτοπισμένων.

Την Τετάρτη, μια ισραηλινή επίθεση σε σχολείο που διαχειρίζεται η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες (UNRWA) στο Νουσεϊράτ, στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας σκότωσε τουλάχιστον 18 ανθρώπους. Ανάμεσα στα θύματα ήταν έξι εργαζόμενοι της (UNRWA).

Τουλάχιστον 41.182 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 95.280 έχουν τραυματιστεί από τα ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας του παλαιστιναικού θύλακα. Τις τελευταίες 48 ώρες, τουλάχιστον 64 άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Στο μεταξύ, στην Τουρκία, εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σήμερα για την κηδεία της Τουρκοαμερικανίδας Αϊσενούρ Εζγκί Εϊγκί, που δολοφονήθηκε από τον ισραηλινό στραο, στη διάρκεια διαδήλωσης στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου