..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Συνέντευξη της Λιάνας Κανέλλη στον ΣΚΑΙ : Μην καθησυχάζετε τον ελληνικό λαό ότι το ΝΑΤΟ θα μας βοηθήσει!!!{Video}


Στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» το πρωί της Πέμπτης 19 Απρίλη.


Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα Ελληνοτουρκικά, στο ρόλο του ΝΑΤΟ, στην παρέμβαση του Αμερικανού πρέσβη για το άγαλμα Τρούμαν, στην άγρια καταστολή σε βάρος των διαδηλωτών για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Συρία.

Το ΝΑΤΟ δεν διασφαλίζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, επισήμανε η Λιάνα Κανέλλη όσον αφορά τα Ελληνοτουρκικά, υπενθυμίζοντας τη δήλωση του γγ του Συμφώνου να τα βρουν οι δύο χώρες μεταξύ τους.

Κατήγγειλε την ελληνική κυβέρνηση για τις διευκολύνσεις που παρέχει στους ιμπεριαλιστές προκειμένου να εξαπολύσουν την επίθεση στη Συρία. «Η συμμετοχή στην ιμπεριαλιστική συμμαχία του ΝΑΤΟ πρακτικά σημαίνει αίμα και θυσίες για το λαό και λεφτά για την αστική τάξη», επισήμανε χαρακτηριστικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog