..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Κατάληψη του Πολυτεχνείου από αναρχοΚΥΠατζήδες????????



Πρώτη φορά βλέπω καταληψίες που από την πρώτη μέρα της κατάληψης ζητάνε 

- φαγητό (λες κ είναι έγκλειστοι μέρες!!Μα καλά νηστικοί πήγανε;;), 🤔
- τσιγάρα!!! (μαύρο θα εννοούν σίγουρα, μα ούτε τσιγάρα πήραν μαζί τους;; τόσο βιαστικοί ήταν όταν ξεκίνησαν από τα κέντρα που ξεκίνησαν;;;) 🤨

- και πολεμοφόδια!!!!(ποιος να έχει άραγε πολεμοφόδια από όλους εμάς για να τους τα πάει;; ποιον να εννοούν άραγε..;;;;
Εγω δεν έχω πάντως!)🙃

Ο πρώτος στόχος της κατάληψης λέει πιάστηκε 🎉: να αποκλειστούν κομματικές οργανώσεις!!! ουαου 😮και γαμώ τους πολιτικούς στόχους (εδώ ο κόσμος καίγεται και το ......χτενίζεται)

Αν διαβάσει κανείς και την προκήρυξη που έδωσαν αυτοί οι ¨αντιεξουσιαστές¨θα δει εκεί ότι ο μόνος του καημός και στόχος ήταν να αποκλειστεί το ΚΚΕ από το Πολυτεχνείο! Αφού η μισή προκήρυξη λοιδορεί το κόμμα αυτό. 

Τόσα γίνονται στον κόσμο κι αυτοί εκεί κολλημένοι με το ΚΚΕ!
Αν δούμε μετά και τις πύλες του Πολυτεχνείου που έσβησαν τα συνθήματα του Πολυτεχνείου "έξω οι ΗΠΑ, έξω το ΝΑΤΟ¨, (βασικά έσβησαν το ΗΠΑ κ το ΝΑΤΟ!!!) μετά παρεξηγούνται που τους λέει ο κόσμος προβοκάτορες!!

Πάντως οι φοιτητικοί σύλλογοι και ο Σύλλογος Φυλακισθέντων Εξορισθέντων της χούντας τους καταδίκασαν.

πηγή f/b  Thesska Katerina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog