..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Θανάσης Παφίλης στη βουλή: Ο πρωθυπουργός διαφημίζει τις εταιρίες.{Video}


«Έχουμε να κάνουμε με πόλεμο μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων που διεκδικούν μερίδια αγοράς. Σε αυτόν τον πόλεμο παίρνουν θέση όλα τα αστικά κόμματα, και καμιά φορά βγαίνουν και βρώμικες συμφωνίες». Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τον υπουργό Αμυνας, Π. Καμμένο.


Ο Θ. Παφίλης κατήγγειλε κυβέρνηση και ΝΔ που επιδίδονται με κάθε αφορμή σε καβγάδες για δήθεν μεγάλες αντιπαραθέσεις, πάνω σε υπαρκτά προβλήματα, προκειμένου να κρύψουν τη στρατηγική τους σύγκλιση και να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο.

Η μεγάλη υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι το να κρύψει τις αιτίες που ο κόσμος ζει αυτή τη βαρβαρότητα, μέσα στο άγχος και την αγωνία. Του λέτε ότι φταίνε ο τάδε υπουργός, τα λαμόγια, για να καλύψετε ότι η σαπίλα είναι σύμφυτη με το σύστημα.

Η πολιτική αντιπαράθεση προσώπων γίνεται για να καλυφθεί ο αντιλαϊκός χαρακτήρας του καπιταλιστικού συστήματος κατέληξε ο Θανάσης Παφίλης, επισημαίνοντας ότι το ΚΚΕ παρότι δεν έχει αυταπάτες για τα αποτελέσματα των Εξεταστικών Επιτροπών, που σπάνια καταλήγουν σε κάποιο πόρισμα, θα ψηφίσει τη σύσταση της επιτροπής. 

πηγή 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog