..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Ζητείται λαός με .....ψυχή!!!!


Υποθέτω πως δεν είμαι ο μόνος που έχει διαπιστώσει πως κλείνονται οι συμφωνίες που ξεσκίζουν τις ζωές μας για πάντα και δεν ακούγεται κιχ.

Τι γίνεται, ρε παιδιά;
Όλα καλά;
Αφασία;
Φάση κι έτσι;

Αλήθεια, τι απέγιναν όλοι αυτοί οι αριστεροί που ούρλιαζαν επί Σαμαρά για τα δίκια του λαού;

Εντάξει, δεν μιλάω για τις πατσαβούρες που, αφού έγλειψαν ευλαβικά για δεκαετίες τον πισινό του κάθε ολιγάρχη, διορίστηκαν στην ΕΡΤ και στα γραφεία των υπουργών.
Οι υπόλοιποι;

Διορίστηκαν όλοι;

Τι έγιναν οι ακτιβιστές δημοσιογράφοι, οι ηρωικοί καλλιτέχνες και όλες αυτές οι μεγάλες προσωπικότητες από τις οποίες είναι γεμάτη η Ελλάδα;

Μήπως δημιουργούν;

Μήπως βρίσκονται στο μέσο κάποιας μεγάλης δημιουργίας τους;

Μήπως η σιωπή είναι αντίδραση;

Μήπως θα μιλήσουν με το έργο τους το επιδοτούμενο;

Να μου λέτε, γιατί δεν τα πιάνω εγώ αυτά.

Και για να μην γράφω πολλά -και χαλάω το κλίμα-, κατευθείαν στο συμπέρασμα:

Ξεφτίλα και ομάδα κουρελέ.

αλεπού του Ολύμπου

1 σχόλιο:

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog