..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Μέγας """Σωτήρ"""!!!!!


Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της ΝΔ, στο αμέσως επόμενο διάστημα ο πρόεδρος του κόμματος, Κυρ. Μητσοτάκης, θέλει να πυκνώσει τις επαφές του με τον κόσμο, για να «επικοινωνήσει» το δικό του μείγμα δημοσιονομικής διαχείρισης.

 Θεωρεί, δε, ότι έχει πλεονέκτημα απέναντι στον Αλ. Τσίπρα, ο οποίος - κατά την αξιωματική αντιπολίτευση - δεν μπορεί πια να κυκλοφορήσει στο δρόμο, λόγω των μέτρων που πήρε και σε ευθεία αντίθεση με όσα έταζε προεκλογικά. 

Βέβαια, θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι το ίδιο συνέβαινε παλιότερα και με τα στελέχη της κυβέρνησης ΝΔ. Και πώς αλλιώς, εφόσον τα μέτρα που προκρίνουν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, όλες οι αστικές πολιτικές δυνάμεις, κινούνται στρατηγικά στην ίδια κατεύθυνση: 
Αυτή της εξυπηρέτησης των στόχων του κεφαλαίου, την αναθέρμανση της εγχώριας καπιταλιστικής οικονομίας, που νομοτελειακά ό,τι κι αν λένε, όπως κι αν το σερβίρουν οι αστοί, προϋποθέτουν παραπέρα τσάκισμα των λαϊκών δικαιωμάτων και κατακτήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog