..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Μέγα φιάσκο σε κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη....Με το ζόρι συμπλήρωσαν 11αδα!


Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 1 Ιουλίου, στο Κοβεντάρειο Κοζάνης, η Kεντρική Πολιτική Εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης, με θέμα: «ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ: Δίκαιη Ανάπτυξη – Κοινωνική Αλληλεγγύη – Ισχυρή Δημοκρατία», και ομιλητή τον Τάσο Πετρόπουλο.Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες και βίντεο του kozan.gr.

Πηγή: http://anemosantistasis





1 σχόλιο:

  1. Πάω στοίχημα ότι έτσι και ρωτήσεις συριζαίο, θα σου μιλήσει για ... λαοθάλασσα !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog