..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Συνεχίζει την εξαπάτηση ο......Παπατζής!!!!


Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με άσφαιρα πυρά έναντι της ΕΕ για το Προσφυγικό, επιχείρησε ο Αλέξης Τσίπρας την ώρα που η κυβέρνησή του έχει αποδεχθεί και υπογράψει τα συμπεράσματα της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, που επιβράβευσε το κλείσιμο των συνόρων και τον εγκλωβισμό χιλιάδων μεταναστών.

Μιλώντας στη συνάντηση που διοργάνωσε το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς, στο Παρίσι, το βράδυ της Παρασκευής, με θέμα «Η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει», ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορεί η λογική της εθνικής κυριαρχίας να υπερτερεί έναντι των κοινών ευρωπαϊκών κανόνων, όταν πρόκειται για το προσφυγικό πρόβλημα. 

Δηλαδή κάποιοι να λένε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να επιβάλει η Ευρώπη των "28" τι θα κάνει κάθε κράτος-μέλος με τα σύνορά του, διότι είναι ζήτημα εθνικής κυριαρχίας, αλλά όταν πρόκειται για την οικονομία το θέμα της κυριαρχίας και κατ’ επέκταση της δημοκρατίας πάει περίπατο». 

Ο Αλ. Τσίπρας, συνεχίζει έτσι την πολιτική εξαπάτηση του ελληνικού λαού για το Προσφυγικό, αλλά και την καλλιέργεια αυταπατών για δήθεν δημοκρατικές αξίες της ΕΕ, την ώρα που η πολιτική της τσακίζει λαούς -είτε με τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις είτε με τα αντιλαϊκά οικονομικά μέτρα- για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πολυεθνικών και των μονοπωλίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog