..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Τάσος Τέλογλου "Να κλείσουν όλες οι μικρές επιχειρήσεις" Τι λες ρε α..............!!!! ( VIDEO)


Αυτή την φοβερή επιλογή για τους μικρομεσαίους επαγγελματίες και επιχειρήσεις, που σβήνουν μέρα με την μέρα από φορολογική ασφυξία και τη νεκρή αγορά, έδωσε ο Τάσος Τέλογλου, συμπλήρωσε μάλιστα, ότι αν δεν κλείσουν κάποιες επιχειρήσεις και τα αφεντικά να δουλέψουν ως υπάλληλοι, (σε πολυεθνικές προφανώς) γιατί δεν πρόκειται να ανοίξουν άλλες επιχειρήσεις

Είναι σκοπός να κλείσουν οι μικρές επιχειρήσεις και πάνε να γίνουν υπάλληλοι; Το σχέδιό τους είναι πολύ συγκεκριμένο και άρχισε να φαίνεται εδώ και καιρό.

Σε θέλουν υπάλληλο των 400 ευρώ πλας, και πολλά σου είναι. Θέλουν να έρθουν εδώ οι πολυεθνικές τους και εμείς να είμαστε για πάντα υπάλληλοί τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog