..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Π. Ρήγας- Ο. Γεροβασίλη: Το δικό μας μαχαίρι σφάζει καλύτερα από το της ....δεξιάς!!!!!


Στο αλήστου μνήμης «όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας» ή «όποιος δεν είναι με το ΠΑΣΟΚ είναι με τη δεξιά», καταφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατώντας να αντιμετωπίσει τη δυσαρέσκεια και οργή που προκαλεί στο λαό η πολιτική που εφαρμόζει. 

Ετσι, προχτές, ο γραμματέας της ΚΕ, Π. Ρήγας, μιλώντας στο «Star Channel», απηύθυνε εκ νέου κάλεσμα στους αγρότες για διάλογο, με το δέλεαρ των «καλύτερων λύσεων» που μπορεί δήθεν να εξευρεθούν. Εννοείται, πάντα εντός του πλαισίου που απειλεί με ξεκλήρισμα τους φτωχούς αγρότες. Είπε ότι «είναι απαραίτητο να γίνει διάλογος με την κυβέρνηση, γιατί υπάρχει περιθώριο να βρεθούν καλύτερες λύσεις». Στην περίπτωση που οι αγρότες απορρίψουν τα κυβερνητικά κελεύσματα ο Π. Ρήγας προειδοποίησε ότι, τότε, «διευκολύνουν τα σχέδια των ακραίων νεοφιλελεύθερων κύκλων». Δεν στηρίζουν, δηλαδή, την κυβέρνηση προσερχόμενοι στο διάλογο, άρα στηρίζουν όσους αυτή καταδεικνύει ως αντιπάλους της, αν και στην πραγματικότητα κινούνται στην ίδια κατεύθυνση και μοιράζονται κοινούς στόχους.

Είχε προηγηθεί η κυβερνητική εκπρόσωπος, Ολγα Γεροβασίλη, που αν και αναγνώρισε ότι το αγροτικό κίνημα έχει πείρα, εντούτοις του καταλόγισε ότι δεν βλέπει τις δυνάμεις που έχουν παρεισφρήσει στις γραμμές του και προκαλούν αναταραχή, προπηλακίζοντας κυβερνητικά στελέχη, κάτι που δεν τιμά τον αγώνα τους, όπως είπε... Κάτι θυμίζει κι αυτή η προπαγάνδα απ' τα παλιά, ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog