..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ο Πασοκανέλ Σγουρίδης: Δεν ξέρουν τι ζητάνε οι αγρότες!!!!


Για κινητοποιήσεις χωρίς αιτήματα και προτάσεις κατηγόρησε τη Δευτέρα τους αγρότες ο υφυπουργός Υποδομών Παναγιώτης Σγουρίδης.

«Οι αγρότες βγήκαν έξω στους δρόμους χωρίς να ξέρουν τι ζητάνε, λένε «tabula rasa» (άγραφη πλάκα). Είναι δυνατόν να γίνει διάλογος αν δεν ξέρουν τι ζητάνε;» διερωτήθηκε στο Mega.

«Υπάρχουν στο σχέδιο (σ.σ Κατρούγκαλου) προτάσεις ευεργετικές που δεν τις ξέρουν και να καθίσουν να τις δουν» πρόσθεσε.

«Κρίνουν τον Τσίπρα επειδή ανέβαινε στα τρακτέρ; Προσπαθούμε να βάλουμε τάξη στη χώρα» ανέφερε δε.

Σχετικά Ντου και Ξύλο στον Υπουργό Υποδομών Παναγιώτη Σγουρίδη στην Αλεξανδρούπολη, από τους αγρότες {video}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog