..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Μαζική η συμμετοχή του κόσμου στη Νάουσα για την απεργία 4 Φεβρουαρίου 2016 (VIDEO)




ΝΑΟΥΣΑ
Συντάχθηκε απο τον Σερδαρίδη Σωτήρη on Πέμπτη, 04 Φεβρουάριος 2016 12:01

Με μαζική συμμετοχή του κόσμου και καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης η απεργιακή κινητοποίηση στη Νάουσα.

Στην πλατεία Καρατάσου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου που αντιδρά στο νέο ασφαλιστικό της συγκυβέρνησης.  Στην συγκέντρωση χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ. Προύσαλης, ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Νάουσας Μαρίνος Αντύπας κ. Τσιουλάκος, η γραμματέας των επαγγελματοβιοτεχνών Νάουσας κα. Λογγινίδου, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Νάουσας κ. Κάλλης και την κεντρική ομιλία έκανε ο πρόεδρος του ΕΚΝ κ. Τσίτσης. Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Νάουσας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog