..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Τσίπρας εναντίον Τσίπρα : Σας έδωσαν ψίχουλα για να γυρίσετε πίσω!!!!!{Video}


Με νέα τρακτέρ από Καρδίτσα, Λάρισα και Τρίκαλα ενισχύθηκε το Σαββάτο το μπλόκο του κόμβου της Νίκαιας που οργανώθηκε από τις Ενωτικές Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων των θεσσαλικών νομών και αποτελεί ήδη βασικό αγωνιστικό μετερίζι της μικρομεσαίας αγροτιάς, κέντρο του συντονισμένου αγώνα σύμφωνα με όσα έχει αποφασίσει μέσα από πλατιές συσκέψεις η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων.

Σήμερα Κυριακή στις 12 το μεσημέρι θα γίνει σύσκεψη - συγκέντρωση μαζικών φορέων όλης της Θεσσαλίας, στο χώρο του μπλόκου, για την έκφραση αλληλεγγύης και τον παραπέρα συντονισμό του αγώνα. 

Η οργάνωση και ο πανελλαδικός συντονισμός του αγώνα θα είναι το θέμα πανελλαδικής σύσκεψης στην οποία καλεί η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκων που θα γίνει την Τρίτη 26 Γενάρη στις 13:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας. 

Το Σάββατο στο μπλόκο έγιναν συνεδριάσεις των χωριών της Λάρισας και της Καρδίτσας και συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα που αφορούν στην προσέλευση και άλλων τρακτέρ που βρίσκονται ακόμα στα χωριά. Αναλύθηκαν ξανά οι θέσεις της κυβέρνησης όπως εκφράστηκαν στη σχετική συνέντευξη των αρμόδιων υπουργών.

Απαντώντας σε όσα είπαν στη συνέντευξή τους οι τέσσερις υπουργοί της κυβέρνησης, η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων σημειώνει ότι δεν πρωτοτύπησαν και τονίζει ότι «ίδια τακτική είχαν και στη συνάντησή μας μετά τα περσινά μπλόκα. Δεν είπαν τότε τίποτε συγκεκριμένο στο κάθε αίτημά μας. Με "ντρίπλες" και ψευτιές δεν θα τη βγάλουν καθαρή, η κυβέρνηση και οι σύμμαχοί της ΕΕ, ΔΝΤ κλπ που μαζί κόβουν και ράβουν. Να έρθουν στα μπλόκα να μας τα πουν και να αφήσουν τους τηλεοπτικούς μονολόγους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog