..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Να μας ζήσουν. Έλληνας πρώην βουλευτής παντρεύτηκε τον σύντροφό του στην Αμερική


Την ώρα που τα ληξιαρχεία όλης της χώρας άρχισαν να δέχονται τα πρώτα σύμφωνα συμβίωσης ομοφυλοφίλων, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού η ιστορία αγάπης ενός ζευγαριού είχε γαμήλια κατάληξη.

Ο Έλληνας πρώην βουλευτής και ο πρωτότοκος γιος μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας επισημοποίησαν τη σχέση τους. 

Οι δύο άνδρες ταξίδεψαν στην Αμερική στις αρχές Ιανουαρίου. 

Το ειδύλλιο του gay ζευγαριού άνθησε στις μέρες των συζητήσεων των άγριων Μνημονίων και σύντομα οδηγήθηκε στο γάμο, ενώ συχνά οι δυο τους φιλοξενούνταν στις σελίδες περιοδικών αγκαζέ με εντυπωσιακές δεσποινίδες για να μην υποπτευτεί κανείς τίποτα.

Οι νιόπαντροι άνδρες κατέχουν σημαντικούς τίτλους σπουδών, με πτυχία και διδακτορικά από διακεκριμένα πανεπιστήμια.

Τέλος ο πολιτικός με την ευγενική φυσιογνωμία με τον γόνο της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή: Espresso

1 σχόλιο:

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog