..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Δείτε βίντεο με τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν λίγες ώρες έξω από την ΔΕΘ ανάμεσα σε αγρότες και ΜΑΤ όπου έκαναν χρήση χημικών ενώ οι αγρότες ταρακουνούσαν ένα ολόκληρο λεωφορείο των ΜΑΤ


Αγρότες με τα τρακτέρ τους συμμετείχαν στο συλλαλητήριο ενάντια στις αλλαγές στο ασφαλιστικό και στη φορολογία που πραγματοποιήθηκε από διάφορα μπλόκα της χώρας, με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης Agrotica, στην πλατεία της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη. Τα βλέμματα όλων όμως τράβηξε ένας αγρότης ο οποίος φορούσε μπλούζα με τον Τσε Γκεβάρα και παντελόνι παραλλαγής.

Στο Βελλίδειο όπου πραγματοποιείται η έκθεση Agrotica, επιχείρησαν να μπουν εξαγριωμένοι αγρότες καθώς είχαν πληροφορηθεί ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου επρόκειτο να εγκαινιάσει την έκθεση. Κλούβες της αστυνομίας και άνδρες των ΜΑΤ είχαν κλείσει την είσοδο με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια. Η αστυνομία προχώρησε στη χρήση δακρυγόνων για να αποτρέψει τους αγρότες.








Ammosimathias enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog