..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Ο πιο καλός......φοροεισπράκτορας!!!!!!!


Φόρτωσαν τις εργατικές οικογένειες με δεκάδες φόρους τα τελευταία χρόνια, μείωσαν το εισόδημά τους και τις υπερχρέωσαν και έχουν το θράσος να τσακώνονται για το ποιος εισέπραττε αυτούς καλύτερα... 

Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και η ΝΔ έχουν ανοίξει έναν καβγά για τα ληξιπρόθεσμα και παρουσιάζουν στοιχεία και διαγκωνίζονται για το ποιος ήταν ο καλύτερος φοροεισπράκτορας των τελευταίων ετών. 

Την ίδια στιγμή που τα λαϊκά στρώματα στενάζουν και δεν μπορούν να πληρώσουν χρέη που - ως επί το πλείστον - έχουν δημιουργηθεί από τους φόρους των τελευταίων ετών, αυτοί χωρίς ίχνος ντροπής αναλύουν τους λόγους που ήταν καλύτεροι ο ένας από τον άλλον σε αυτό το φορο-κυνηγητό και τη φορο-λεηλασία... Το αίσχος τους δεν έχει προηγούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog