..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Αλεξανδρινός δικηγόρος, Γιάννης Μοσχόπουλος και πάλι υποψήφιος με το ΠΟΤΑΜΙ στην Ημαθία!!!!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη και περιοδεία στο νομό Ημαθίας που πραγματοποίησε κλιμάκιο στελεχών του Ποταμιού, στο οποίο συμμετείχαν η Κατερίνα Μάρκου, πρώην βουλευτής και υποψήφια στη Β’ Θεσσαλονίκης, και η Νιόβη Παυλίδου, υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης, οι υποψήφιοι του Ποταμιού στην Ημαθία κ.κ. Σωτήρης Κουπίδης, Ίλια Ιωσηφίδου – Αποστόλου, Αφροδίτη Σπανίδου, Ιωάννης Μοσχόπουλος, Θωμάς Λιόλιος και Τάσος Τόλιος καθώς και οι τοπικοί εθελοντές.

Η περιοδεία ξεκίνησε το πρωί με επίσκεψη στην Κουλούρα Ημαθίας, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με αγρότες και ομάδες παραγωγών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν στους υποψηφίους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε σχέση με τη φορολογία, το ασφαλιστικό και την απασχόληση, και να ενημερωθούν για τις συγκεκριμένες προτάσεις του Ποταμιού σχετικά με το αγροτικό ζήτημα αλλά και την αγροτική ανάπτυξη.

Στις 12.30 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Ποταμιού στην Ημαθία ενώ ακολούθησε συνέντευξη τύπου με εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Στη συνέχεια τα μέλη του κλιμακίου επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Ημαθίας και ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Ουσουλτζόγλου για τα θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις του νομού και αργότερα περπάτησαν στην τοπική αγορά της Βέροιας.

Το απόγευμα, τα μέλη του κλιμακίου περιηγήθηκαν στην πόλη της Νάουσας και συνομίλησαν με πολίτες και καταστηματάρχες.

πηγη η άλλη άποψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog