..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση διατηρεί ανέπαφες όλες τις βουλευτικές απολαβές!!!!!!


Σε σχόλιο για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την φορολογία των βουλευτικών αποζημιώσεων, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Με αφορμή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης, το ΚΚΕ επαναφέρει τη θέση του για δραστικές περικοπές στις βουλευτικές αποζημιώσεις, κατάργηση του αφορολόγητου για τους βουλευτές, πλήρη κατάργηση των βουλευτικών συντάξεων και των άλλων απολαβών που συνδέονται με τη βουλευτική ιδιότητα.

Αντί γι’ αυτό, η κυβέρνηση την ώρα που υπογράφει το σφαγιασμό όσων δικαιωμάτων έχουν απομείνει, με κινήσεις αποπροσανατολισμού και εντυπωσιασμού, όπως οι μειώσεις στους μισθούς των βουλευτών και άλλων στελεχών της κυβέρνησης, διατηρώντας ταυτόχρονα ανέπαφες όλες τις βουλευτικές απολαβές, προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι του νέου μνημονίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog