..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Παρέμβαση του Θοδωρή Χιώνη στο MEGA: Ο ΣΥΡΙΖΑ στόλισε με αριστερά σημαιάκια τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης


Αποδείχθηκε πως όσο παραμένουν τα κλειδιά της οικονομίας και η εξουσία στους επιχειρηματικούς ομίλους δεν μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση που θα ανοίξει δρόμο προς όφελος των λαϊκών αναγκών. Αυτό τόνισε ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», το πρωί της Τρίτης 14 Ιούλη 2015.

«Μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες του ΣΥΡΙΖΑ στο σύστημα είναι ότι στόλισε με αριστερά σημαιάκια τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, που μας έφερε εδώ», είπε.

Ο Θοδωρής Χιώνης τόνισε πως ο λαός πρέπει να παλέψει στους δρόμους τα μέτρα-φωτιά που έρχονται, στοχεύοντας τον πραγματικό αντίπαλο -για να δυναμώνει η πάλη του- δηλαδή την εξουσία των μονοπωλίων και τις ενώσεις τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog