..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Πάνος Σκουρλέτης: Εκλογές ή κυβέρνηση ειδικού σκοπού!!!!


Εκλογές μέσα στο 2015 ή συγκρότηση κυβέρνησης ειδικού σκοπού, ζήτησε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην ΕΡΤ. Αναφορικά με τη συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Ευρώπη μας τιμωρεί... Δεν προσπαθούμε να κάνουμε τη συμφωνία να φαίνεται καλύτερη, το λέμε καθαρά: Δεν μας αντιπροσωπεύει αυτή τη συμφωνία... Δεν μπορώ να κατηγορήσω εύκολα κανέναν που δεν μπορεί να πει ναι σε αυτή τη συμφωνία».

Στο πλαίσιο των πολιτικών εγγυήσεων που ζητούν οι ΕΕ - ΕΚΤ - ΔΝΤ, για να προχωρήσει η διαπραγμάτευση, και του πνεύματος «εθνικής συνεννόησης» των αστικών πολιτικών κομμάτων -η οποία έχει ήδη διατυπωθεί και εκφραστεί- αλλά και υπογραμμίζοντας τις διαφοροποιήσεις υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που εκφράστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της Βουλής ανέφερε: «Τίθεται πλέον ζήτημα κυβερνητικής πλειοψηφίας (...) πρέπει να γίνουν εκλογές ως τα τέλη του 2015». Έκανε λόγο για κυβέρνηση ειδικού σκοπού ή στήριξη από την αντιπολίτευση για την εφαρμογή της διαφαινόμενης συμφωνίας, ενώ κάλεσε σε παραίτηση όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν «Όχι» κατά την ψηφοφορία της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog