..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Παρέμβαση του Νίκου Καραθανασόπουλου στο MEGA: {Video} Να μην εγκλωβιστεί ο λαός ανάμεσα σε Σκύλα και Χάρυβδη!!!!


«Η διαπραγμάτευση εντός των τειχών μόνο σε νέα δεινά οδηγεί το λαό», τόνισε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», το πρωί της Τρίτης 23 Ιούνη 2015.

«Στο όνομα του να σωθούν τα μονοπώλια, θυσιάζουν και πτωχεύουν το λαό», είπε. Επίσης επισήμανε ότι ακόμα και αν γίνει αναδιάρθρωση του χρέους θα σημάνει πρόσθετα αντιλαϊκά μέτρα, υπενθυμίζοντας ότι κάτι ανάλογο έγινε με το PSI το 2012.

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος υπογράμμισε ότι η μόνη εναλλακτική πρόταση για το λαό είναι η πραγματική ρήξη, για να υπάρξει αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερής διαγραφή του χρέους και ταυτόχρονα να πάρει ο λαός στα χέρια του τα κλειδιά της οικονομίας.



902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog