..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ο ΣΕΒ στηρίζει το τρίτο Μνημόνια του ............ΣΥΡΙΖΑ!!!!


Για «ιδιαίτερη θετική εξέλιξη» κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας, σε δήλωσή του για τη «διαφαινόμενη συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης και των Ευρωπαίων εταίρων μας».

Δηλώνει πως οι βιομήχανοι στηρίζουν την κυβέρνηση, καθώς «ο ΣΕΒ στήριξε και θα στηρίξει έμπρακτα μια συμφωνία ανάπτυξης και προοπτικής για την ελληνική οικονομία».

Αναφέρει πως απαιτείται «περαιτέρω περικοπή και καλύτερη στόχευση των κρατικών δαπανών» που θα πλήξουν τα μισθωτούς και συνταξιούχους, ενώ για τους επιχειρηματικούς ομίλους ζητά περισσότερα προνόμια, διευκολύνσεις, ζεστό χρήμα για επενδύσεις.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των βιομηχάνων αναφέρει: «αναμένουμε από την κυβέρνηση, ακόμη και σήμερα, να προαχθούν και άλλες επιλογές που μπορούν να ανακόψουν την υφεσιακή απειλή για την εθνική μας οικονομία» και προσθέτει πως «με αποφασιστικότητα και συνεργασία, μπορεί πράγματι η υπερ-φορολόγηση να αποκτήσει πρόσκαιρο χαρακτήρα και να αντικατασταθεί από παρεμβάσεις φιλικές για την ανάπτυξη». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog