..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Παναγιώτης Κουρουπλής: Ο...... ανεκδιήγητος!!!!!!!!!!!!!!


Συνάντηση με τον Π. Κουρουμπλή είχε χτες το ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), στο πλαίσιο της απεργίας των φαρμακοποιών, ενάντια στην προωθούμενη απόφαση για διάθεση των ΜΗΣΥΦΑ από τα σούπερ μάρκετ.

 Στη συνάντηση, ο υπουργός είπε το εξής ανεκδιήγητο: 
«Δεν είναι στις πολιτικές προθέσεις να κάνουμε αυτή την πολιτική. Αυτή η πολιτική επιβάλλεται απ' τους δανειστές και θα κάνουμε ό,τι περνάει απ' το χέρι μας, για να μην περάσει. Αν δεν πετύχουμε να μην περάσει και αναγκαστούμε να την υπερψηφίσουμε, μετά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην ισχύσει». Πρόκειται για αποθέωση του πολιτικού αμοραλισμού και κοροϊδία στο τετράγωνο για το λαό. 

Το ίδιο ισχύει, όμως, και για τον Γ. Μπασκόζο, γγ Δημόσιας Υγείας, ο οποίος, σαν μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, είχε πει: 
«Θα πάρουμε πίσω την απελευθέρωση της τιμής των ΜΗΣΥΦΑ, γιατί και ο όρος είναι λάθος και γιατί είναι φάρμακα. Να συστήνονται και να δίνονται μόνον από τους αρμόδιους επαγγελματίες Υγείας. Αρα, θα καταργηθεί ο νόμος που προβλέπει την πώληση αυτών των φαρμάκων στα σούπερ μάρκετ. Ολα αυτά που λέω ότι θα καταργηθούν, μας είπαν ότι έγιναν μετά από μνημονιακές υποχρεώσεις». Χωρίς να το καταλάβει, «κάρφωσε» από τότε το σημερινό υπουργό, που προωθεί αντιλαϊκά μέτρα χρησιμοποιώντας τα ίδια επιχειρήματα με τους προηγούμενους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog