..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Η Λιάνα Κανέλλη στη Βουλή για το Νομοσχέδιο της ΕΡΤ . { Video} Θεοποιήσατε τα ξένα κανάλια. Που το βρήκατε????


Στην τοποθέτησή της, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, επί του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «έχουν πάει στράφι τα δικαιώματα των εργαζομένων, πάει στράφι η συρρίκνωση της παραγωγής, το Διοικητικό Συμβούλιο εσείς θα το ελέγχετε».

Αναφέρθηκε στα περιουσιακά στοιχεία της ΕΡΤ που έχουν συρρικνωθεί και στις σχέσεις ιδιωτικού δικαίου που θα διέπουν την κρατική τηλεόραση.

Σχολιάζοντας τις αναφορές που ακούστηκαν σε τοποθετήσεις βουλευτών στο πώς λειτουργούν τα διεθνή ΜΜΕ, ανέφερε πως οι μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας είναι εγκατεστημένες στο BBC, ελέγχοντας τις κρατικές πληροφορίες.



902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog