..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ακου Λάκη, ν΄ακούσεις για το ΚΚΕ!!!


Άκου Λάκη μου, των διαφόρων σουαρέ, των υπονόμων της πλουτοκρατίας, με την οποία διατηρείς άριστες σχέσεις και ουδέποτε «πιάνεις στο στόμα σου».

Το πρόβλημα με εσένα είναι ότι λειτουργείς σαν «κουρδιστό πορτοκάλι» στη σάπια κοινωνία. Η σάτιρα είναι καλή και στην πολιτική. Αλλά η σάτιρα και όχι η καρικατούρα της από έναν στημένο τιμητή των πάντων, που πουλά ακριβά τη σαβούρα της κατευθυνόμενης φαντασίας του. Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι έχεις ποντάρει σε “αριστερό” άλογο, όπως και τα αφεντικά σου, αλλά….άκου Λάκη μου, ν΄ ακούσεις για το απομονωμένο ΚΚΕ!

Δεν υπήρξε Λάκη μου σώφρων πολιτικός, υπουργός και βουλευτής που να μην έβγαλε έξω λεφτά. Από όλα τα κόμματα Λάκη μου! Οι μόνοι που απουσίαζαν από την ευρωπαϊκή παλιγγενεσία της ελεύθερης διακίνησης καταθέσεων και κεφαλαίων, ήταν οι βουλευτές του απομονωμένου ΚΚΕ. 

Ούτε ένας κουκουές Λάκη μου, ούτε ένας! Ούτε ένα ευρώ, έτσι για δείγμα για να δείξει και αυτό ότι είναι σύγχρονο κόμμα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ! Και τι είναι, να έβγαζε ένα ευρώ για να πανηγυρίσουμε την ενότητα του Έθνους; 

Μιλάμε για πλήρη απομόνωση του ΚΚΕ από τη σύγχρονη πραγματικότητα. 
285 βουλευτές του ευρωπαϊκού τόξου, ενωμένοι, από τη μια και 15 απομονωμένοι από την άλλη!

Άκου Λάκη μου, ν΄ ακούσεις για το ΚΚΕ!

 Από όλα τα κόμματα Λάκη μου! Από όλα, τρόπος του λέγειν, γιατί οι βουλευτές του ΚΚΕ απουσίαζαν παντελώς από την ευρωπαϊκή παλιγγενεσία της ελεύθερης διακίνησης καταθέσεων και κεφαλαίων. Ούτε ένας κουκουές Λάκη μου, ούτε ένας! Ούτε ένα, ευρώ, μια γραμμή κατάθεσης έτσι για δείγμα για να δείξει και αυτό ότι είναι σύγχρονο κόμμα και στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ! Ούτε εδώ, στο απλό δηλαδή, δεν μπορεί να συμφωνήσει με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ! Και τι είναι, να έβγαζε ένα ευρώ για να πανηγυρίσουμε την ενότητα του Έθνους; 

Εντάξει, να παραδεχτούμε και ότι, "καθυστερημένοι" έμειναν πίσω και καμία δεκαριά εκατομμύρια Ελλήνων και ανάμεσά τους και 1,5 εκ ανέργων, που δεν διακίνησαν ελευθερα τα… κεφάλαιά τους προς τα έξω, αλλά γι αυτό φταίει η προπαγάνδα του ΚΚΕ που τους παραπλάνησε ότι η ΕΕ είναι «λάκκος των λεόντων»! Ευτυχώς τώρα, με την διαφώτιση τη δική σου, θα εγκαταλείψουν το ΚΚΕ και θα βγάλουν και αυτοί τα κεφάλαιά τους έξω!

Άστα να πάνε Λάκη μου, «όλοι - όλοι αντάμα και… ο ψωριάρης χώρια»!!!

Καλά, δε λέω, κι εσύ έκανες το καθήκον σου να τιμήσεις την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων (προς τα έξω), όχι που θα έμενες πίσω, καθυστερημένος με το ΚΚΕ, για να σου μείνουν τα ευρώ και να σου γίνουν δραχμές. Ούτε ο δραχμολάγνος Λαφαζάνης δεν το έκανε! Μπορεί να ζεις σε "τσαντίρι από μετάξι", ίδιο με το μετάξι που τυπώνονται τα ευρώ, αλλά δεν είσαι και χαζός! Για τόσο κουτούς τους έχει τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ το ΚΚΕ;

Άστα να πάνε Λάκη μου, «όλοι - όλοι αντάμα και… ο ψωριάρης χώρια»!!!
Αριστερά και Πολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog