..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Η Αλεξάνδρα Μπαλού για το δημοψήφισμα. Θέλουν να κάνουν συνένοχο τον λαό!!!! {AUDIO}


Για τη διαπραγμάτευση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μίλησε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, στην πρωινή εκπομπή του web radio 902.gr την Τρίτη 28 Απρίλη.

Σχολίασε επίσης το σενάριο δημοψηφίσματος, το περιεχόμενο του επικείμενου πολυνομοσχεδίου στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης, καθώς και τον «ανασχηματισμό» της ομάδας διαπραγμάτευσης

2 σχόλια:

  1. Oι ζωές μας αλλάζουν με αγώνες και εξεγέρσεις, όχι με κάλπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας το απλοποιήσουμε λίγο, Γιατί ο Λαός δεν πρέπει να έχει την ευθύνη των πράξεών του, Αν το ΚΚΕ έρχονταν στην εξουσία, όπως κι εγώ συμφωνώ, να γίνουν διαγραφή του χρέους και έξοδος από την Ευρώπη. Είναι έτοιμη η Ελλάδα ή μάλλον έχει ετοιμάσει το ΚΚΕ τον λαό να αντιμετωπίσει την νέα κατάσταση; ΟΧΙ δεν τον έχετε έτοιμο. Δεν θα έχει να φάει και το λέω αυτό γιατί οι πηγές που παράγουν ψωμί, μόνο, δεν καλλιεργούνται.να έχουμε το ψωμί της χρονιάς όπως έλεγαν παλιά οι καλοί νοικοκυραίοι. Ας κάνουμε πρώτα το λαό υπεύθυνο, ας ξαναγυρίσει στα ευλογημένα χωριά του και την κάνουμε την επανάσταση. Είναι αλήθεια ότι τίποτα δεν κερδίσαμε με την ένταξη στην ΕΕ χάσαμε από πάνω και τα χωριά μας. Όμως έγινε τόσο κακό που δεν διορθώνετε με το να φύγουμε, Αν έχει τόσα πολλά καρβέλια το ΚΚΕ να ταΐσει τον λαό για ένα χρόνο τουλάχιστο να φύγουμε σήμερα, Αλλά έχει πρόταση; Τι ισοπέδωση των πάντων είναι αυτό;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog