..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Μετά το γουάν, ήρθε και το ......δολάριο!!!!!!!


Μετά τους Κινέζους ναύτες ήρθε η σειρά των Νατοϊκών να βγουν στο λιμάνι του Πειραιά.

Οκτώ πολεμικά πλοία της πολυεθνικής δύναμης που παίρνουν μέρος σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο έδεσαν στο μεγάλο λιμάνι της χώρας και κατά την παραμονή τους εδώ τα πληρώματα θα επισκεφτούν Πειραιά και Αθήνα.
Στα πλοία αυτά επιβαίνουν 1800 αξιωματικοί και ναύτες.

Στην δύναμη αυτή μετέχουν πλοία από ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Τουρκία. Από Ελληνική πλευράς συμμετέχει η φρεγάτα «Κουντουριώτης» που θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Πλοία αυτής της δύναμης επισκέπτονται τακτικά τον Πειραιά ωστόσο από παρατηρητές θεωρείται μια κίνηση του ΝΑΤΟ που σκοπό είχε να υπενθυμίσει πράγματα και καταστάσεις…

 πηγη: Το κουτί της Πανδώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog