..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Οι Κυράτσες και η........ Κυρία της Βουλής!!!!!!

 
 
 

Οι Κυράτσες και η Κυρία.

Η πρώτη "κυρία" Θεοδώρα Τζάκρη αφού ψήφισε όλα τα μνημόνια και μας οδήγησε στην φτώχεια, τσούπ και μεταπήδησε στην ζεστή αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ.  

Η δεύτερη "κυρία" Αντζελα Γκερέκου αφού ψήφισε όλα τα μνημόνια και μας οδήγησε στην φτώχεια, τσούπ και μεταπήδησε στην ζεστή αγκαλιά της ΝΔ.

Η τρίτη κυρία καταψήφισε όλα τα μνημόνια, αγωνίστηκε μ όλο το είναι της ενάντια στην φτωχοποίηση μας και επιστρέφει στην ζωή της φτωχότερη στην τσέπη, πλούσια και λαμπερή στη συνείδηση του κόσμου που εκπροσωπεί. Είναι η βουλευτής του ΚΚΕ, κυρία Ελένη Γερασιμίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog