..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Θεόδωρος Πάγκαλος: Εγώ ψήφισα ....ΝΔ!!!


''Εγώ ψήφισα ΝΔ», είπε ο Θ. Πάγκαλος, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας χτες βράδυ στο «Μega». Την προτίμησή του αυτή την είχε αποκαλύψει, άλλωστε, και αρκετές μέρες νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, δείχνοντας την κοινή γραμμή που ενώνει όλες τις αστικές πολιτικές δυνάμεις, τους αστούς πολιτικούς: Τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και πώς αυτά θα εξυπηρετηθούν με απελευθέρωση έξτρα κονδυλίων για παραπέρα τόνωση της δραστηριότητάς τους.

Αλλωστε, ο Πάγκαλος περιέγραψε πολύ καθαρά τα κριτήρια ψήφου του: Να «εξισορροπηθεί» η θέση της χώρας στην «παγκόσμια αγορά κεφαλαίων», να βρεθεί ένας τρόπος «διαχείρισης» του χρέους με μεγαλύτερες περιόδους αποπληρωμής δόσεων και μικρότερα επιτόκια, να «επαναλειτουργήσει η οικονομία».
Μάλλον τζάμπα «κάηκε» ο Πάγκαλος. Θα μπορούσε να πει ότι τελικά ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και να μην κλείσει τις πόρτες κατά 'κεί τώρα που γίνονται κυβέρνηση. Εξάλλου, και η Κουμουνδούρου τα ίδια θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog