..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Παντελής Θαλασσινός: Ο όρος "αριστερή ψήφος" παρεξηγήθηκε!!!!!!

                                           Παντελής Θαλασσινός
                                                 Τραγουδιστής
Ο όρος «αριστερή ψήφος» παρεξηγήθηκε.
Δεν υπάρχει άλλη αριστερή ψήφος, απ' αυτήν στο ΚΚΕ. Πόσο θα υποφέρουμε, κάτω απ' το ζυγό των μνημονίων της ΕΕ; Ως πότε θα ψηφίζουμε κόμματα, που είπαν ΝΑΙ σε όλα τα μνημόνια; Διαχωρίζω και τη θέση μου, κι απ' αυτούς, που θέλουν να συνεχίσουμε, να είμαστε εταίροι τους.
Θέλω καθαρά και ξάστερα λόγια:
`Η με την Ευρώπη των μνημονίων, ή με το ΚΚΕ.
`Η με τα συμφέροντα του κόσμου, ή με τα τσιράκια.
`Η με τους αγωνιστές του δρόμου, ή με τους βαριεστημένους «καναπεδάτους».
    

                                         Κώστας Βουτσάς
                                               Ηθοποιός
Εύχομαι επιτυχία στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Να πάει καλά. Εγώ ψηφίζω ΚΚΕ, όχι γιατί είμαι κομμουνιστής. Δεν μπορώ να είμαι κομμουνιστής, γιατί, για να γίνεις, θέλει πολλή δουλειά, θέλει κότσια.
Ψηφίζω ΚΚΕ για να δυναμώσει η δύναμη του λαού, η πάλη του, για να κάνει αφόρητη τη νίκη αυτών που κυβερνούν και καταστρέφουν την Ελλάδα σιγά - σιγά.
Εύχομαι καλή επιτυχία μέσα από την ψυχή μου στο ΚΚΕ, σε όλους τους υποψήφιους βουλευτές του.
                                                   Βασίλης Λέκκας
                                                    Τραγουδιστής
Ψηφίζω ΚΚΕ, γιατί πιστεύω ότι η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη που δεν είναι άσκοπη. Γιατί δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Δεν υπάρχουν άλλες γενιές για θυσία. Ηρθε πια ο καιρός ο λαός με την ψήφο και τους αγώνες του να πάρει την τύχη του στα δικά του χέρια. Να γράψει πάλι και να κινήσει την Ιστορία που βάλτωσε. Τίποτα δε χαρίζεται. Τα πάντα κατακτιούνται.

                                                  Χρύσα Ρώπα

                                                    Ηθοποιός
Ψηφίζω ΚΚΕ, γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, μου είναι αδιανόητο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ολα τα άλλα είναι ανέντιμη μπίσνα - μαφία. Στημένα και προκαθορισμένα απ' το κεφάλαιο. Η διανοητική και πνευματική κατάσταση στην Ελλάδα είναι ένα κακόγουστο λάιφ στάιλ. Βάσει αυτής της πνευματικής υποβάθμισης ψηφίζουν κι όχι βάσει δεοντολογίας και ιδεολογίας. Δεν συνδέουν την ψήφο τους με το γάλα του παιδιού τους.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog