..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ε.Μ.Υ: Επιδείνωση καιρικών φαινομένων!!!!!!!!


Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρικών φαινομένων εξέδωσε σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Το έκτακτο δελτίο επισημαίνει ότι οι ισχυρές βροχές που εκδηλώνονται σήμερα Τετάρτη στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου θα συνεχιστούν κατά διαστήματα μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Από τις βραδινές ώρες σήμερα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά (συμπεριλαμβανόμενης της Αττικής), την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και πιθανώς πρόσκαιρα στην Κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική), τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο μέχρι και το απόγευμα τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog