..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Αλέξης Μητρόπουλος: Πάντα.......ΠΑΣΟΚ!!!!!!!!


Με μοιρασμένους ρόλους, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δουλεύουν ψιλό γαζί το λαό. Προχτές, ο βουλευτής Αλ. Μητρόπουλος, που πρόσφατα είχε αποκηρύξει σαν «αμετροέπειες» τους αλλοτινούς αντιμνημονιακούς λεονταρισμούς του κόμματός του, δήλωσε καθαρά, εκβιάζοντας το λαό, ότι «αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατακτήσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία, είναι πιθανό να συνεχίσει μνημονιακές πολιτικές». Βεβαίως, όχι μόνο πιθανό, αλλά 100% σίγουρο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την αντιλαϊκή πολιτική, ακριβώς γιατί πίνει νερό στο όνομα εκείνων που την υπαγορεύουν και την προώθησαν και μέσω των μνημονίων, δηλαδή του κεφαλαίου και της ευρωενωσιακής του λυκοσυμμαχίας.
Με αφορμή τη δήλωση Μητρόπουλου, ο Γ. Μηλιός απ' το οικονομικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ εξανέστη και τον κάλεσε είτε να ανασκευάσει, είτε να επανεξετάσει τη θέση του στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού «ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δε θα ακολουθήσει μνημονιακές πολιτικές»!

Την ίδια ώρα, όμως, ο Αλ. Μητρόπουλος επέμεινε στον ρ/σ «Παραπολιτικά»: «Πώς θα περάσουν από την Βουλή οι νόμοι για επαναφορά του κατώτατου μισθού, αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αυτοδυναμία; Πρέπει ο λαός κι εμείς να σταματήσουμε τις πολυφωνίες και να στηρίξουμε τον πρόεδρο. Φανταστείτε να μην έχει κοινοβουλευτική αυτοδυναμία. Πώς θα πάει να βάλει αίτημα διαγραφής του χρέους στη Μέρκελ;»!
Και ο καθ' ύλην αρμόδιος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, του παρείχε πλήρη κάλυψη, λέγοντας ότι ο Αλ. Μητρόπουλος κάπως τραβηγμένα μεν, την άποψη του κόμματος δε, εξέφρασε με τα λεγόμενά του.
Δεν πρόκειται για «Βαβέλ». Ξέρουν καλά τι θέλουν να κάνουν και τι θα κάνουν άμα αναλάβουν το ντοβλέτι. Μόνο που έχουν κάθε λόγο τώρα να μπερδεύουν το λαό με «είπα ξείπα» και να εκβιάζουν την ψήφο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog