..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Κάλεσμα του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας για κινητοποίηση στις 4 Οκτώβρη


Το σωματείο καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους αγρότες, τους αυταπασχολούμενους, να παρευρεθούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ που θα γίνει το Σάββατο 4 Οκτώβρη και ώρα 10 π.μ στην πλατεία Ωρολογίου.
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, ήρθε η ώρα να συγκρουστούμε με τους σχεδιασμούς και την πολιτική της κυβέρνησης , της Ε.Ε και του κεφαλαίου. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΤΑ. Να δοθεί συνολική ενωτική απάντηση από όλους μας. Να μην δεχτούμε την εκμετάλλευση και το ξεζούμισμα μας. Με τους αγώνες μας να επιβάλουμε το δίκιο μας. Πρέπει να διαδηλώσουμε, μαζικά και να φωνάξουμε δυνατά πως δεν μπορούμε να ζήσουμε με ψίχουλα και δεν αποδεχόμαστε να ζούμε με τον εφιάλτη της ανεργίας και της φτώχεια.
Συνάδελφοι-ισες όλο το προηγούμενο διάστημα από την κυβέρνηση πάρθηκαν μέτρα, ενάντια μας που μας εξαθλίωσαν, οι οργανωμένοι αγώνες πρέπει να είναι μαζικοί και επιθετικοί, μόνο έτσι θα αποσπάσουμε και θα κερδίσουμε αυτά που μας πήραν. ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΕ. Η λύση βρίσκεται μόνο στους ταξικούς αγώνες, στις διεκδικήσεις, στην καθολική σύγκρουση σε όλα τα επίπεδα. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Συναδέλφισσες-φοι το σωματείο σας καλεί  όλους να βρεθείτε στο συλλαλητήριο στις 4 Οκτώβρη καθώς και στην Αθήνα που η συντονιστική επιτροπή του ΠΑΜΕ που κήρυξε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος και ώρα 12 το μεσημέρι το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο. Και όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε:
1.Να καταργηθεί το αίσχος των άθλιων μισθών και συντάξεων πείνας.
2. Να βάλουμε τέρμα στην σύγχρονη γκιλοτίνα του εκβιασμού.
3. Να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι ΤΩΡΑ.
4. ΟΧΙ στον ΕΝΦΙΑ και στην ατέλειωτη ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ.
Συνάδελφοι-ισσες θυμηθείτε οι κατακτήσεις στο παρελθόν έγιναν με θυσίες, αγώνες και αίμα, ποτέ δεν δόθηκε τίποτα από καμία κυβέρνηση, υποχρεώθηκαν από τη λαϊκή πάλη και τώρα για να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας μόνο ένας δρόμος υπάρχει, ο δρόμος του αγώνα.
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΩΤΗΡΕΣ.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος: Κουτσιούκης Γεώργιος
Ο Γ. Γραμματέας: Χιονίδης Στράτος
(ΦΩΤΟ αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog