..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Αντώνης Σαμαράς: Ξεπεράσαμε την......κρίση!!!!!!!!


<<Ξεπεράσαμε την κρίση ελλειμμάτων. Σήμερα βγάζουμε πρωτογενή πλεονάσματα! Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες μας και δανειζόμαστε ακόμα μόνο για μέρος των τόκων που πληρώνουμε. Στο τέλος της επόμενης χρονιάς θα καλύπτουμε μόνοι μας και τους τόκους! Δηλαδή, δε θα χρειαζόμαστε καθόλου νέο δανεισμό κάθε χρόνο. Ακόμα, ξεπεράσαμε τη μακροχρόνια ύφεση και μπαίνουμε σε ταχύρρυθμη ανάπτυξη». (Αν. Σαμαράς, «Καθημερινή» 17-18/5/2014). Ο λαός να θυμάται: Για τα πρωτογενή πλεονάσματα πληρώνει φόρους για το εισόδημα, το λεγόμενο χαράτσι αλληλεγγύης, το χαράτσι για τα ακίνητα, το πετρέλαιο θέρμανσης, τον αυξημένο ΦΠΑ σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης, τις δραστικές περικοπές σε παροχή υπηρεσιών Υγείας και φάρμακα, στην πρόνοια κλπ. Μισθοί και συντάξεις τσακίστηκαν για την ανταγωνιστικότητα και τις επενδύσεις. Για ανάπτυξη των μεγαλοεπιχειρηματιών μιλά ο πρωθυπουργός, άντε και κανένα ψίχουλο σαν το «κοινωνικό μέρισμα» των 0,50 ευρώ τη μέρα για να θολώσει την ύπαρξη εξαθλίωσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται ανάπτυξη των υγιών επιχειρηματιών, που όταν γίνει θα αυξήσει τον κατώτατο μισθό. Οι 400 νόμοι των μνημονίων είναι δύσκολο λέει να καταργηθούν. 
Ο λαός να κάνει τα κουμάντα του και να ενισχύσει το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog