..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Χρήστος Μπέλλος: Νέα πρόσωπα. "Αφθαρτα" "Ακομμάτιστα" "Αδοκίμαστα", αλλά με κομματική ταυτότητα!!!!!


Συνδημότη-συνδημότισσα,
Ήδη έχουμε μπει στην προεκλογική περίοδο για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές αλλά και για τις Ευρωεκλογές που θα γίνουν τον Μάιο. «Νέα πρόσωπα», δήθεν «άφθαρτα», «ακομμάτιστα», «αδοκίμαστα» θα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Στην πραγματικότητα όλοι τους υπηρετούν δοκιμασμένες αντιλαϊκές πολιτικές. Είναι ενταγμένοι στο μεγάλο «κόμμα» της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μπροστά σ’ αυτές τις εκλογές η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» του Δήμου Αλεξάνδρειας απευθύνεται σε σένα και σε καλεί να σκεφτείς, να προβληματιστείς και να ψηφίσεις με ενιαία κριτήρια, γιατί ενιαία είναι και η αντιλαϊκή πολιτική που τ’ αποτελέσματά της ζεις καθημερινά. Πολιτική που σχεδιάζεται στην Ε.Ε. κατ’ εντολή των επιχειρηματικών ομίλων.
Σε καλεί να καταδικάσεις τους συνδυασμούς που, σε επίπεδο Περιφέρειας και Δήμου, ακολούθησαν πιστά τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. στην Τοπική Διοίκηση. Να δυναμώσεις αποφασιστικά τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Υπάρχει πλέον πλούσια πείρα για τους διαχειριστές στο Δήμο μας και στην Περιφέρεια, «συμπολιτευόμενους» και «αντιπολιτευόμενους»:
Δεν υπάρχει αντιλαϊκό μέτρο, δεν υπάρχει βάσανο που να βίωσες εσύ και η οικογένειά σου τα τελευταία χρόνια, που να μην έχει τη σφραγίδα, την υπογραφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να μην έχει υλοποιηθεί στην πράξη από τη Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή (απολύσεις, ευέλικτες εργασιακές σχέσεις, εμπορευματοποίηση της πρόνοιας και της υγείας, μεταφορά των υπηρεσιών –ΟΤΕ,ΔΕΗ,ΕΦΟΡΙΑ- στη Βέροια, αύξηση σε χαράτσια, διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος κ.α.
Είναι αυτοί, που όταν εσύ ματώνεις όλα αυτά τα χρόνια από τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ, από τα μνημόνια, τις «τρόικες» και τα «μέτρα σωτηρίας» των επιχειρηματιών, υλοποιούν τοπικά αυτή την αντιλαϊκή πολιτική, προωθούν τον «Καλλικράτη» και τα επιχειρηματικά συμφέροντα στο όνομα της «ανάπτυξης».
Τόσα χρόνια στήριξαν και στηρίζουν την ουσία της αντιλαϊκής πολιτικής.
Για αυτό όχι μόνο ήταν απόντες απ’ όλους τους αγώνες της τελευταίας τετραετίας που έδινε ο λαός μας ενάντια στα μέτρα και τις πολιτικές της Ε.Ε., της Τρόικας και της κυβέρνησης, αλλά βοήθησαν στην υπονόμευση των αγώνων. Όλοι οι παραπάνω (ανεξάρτητα σε ποιο ψηφοδέλτιο θα συμμετέχουν) θα σου ζητήσουν να τους εμπιστευτείς (ξανά).
Είναι στο χέρι σου να τους γυρίσεις την πλάτη.
Να μην υποκύψεις σε πλαστά διλήμματα και ψεύτικες υποσχέσεις.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ θα σου μιλήσουμε ξανά, όπως και τόσα χρόνια, με τη γλώσσα της αλήθειας: Μην ψάχνεις «σωτήρες». Οι «σωτήρες» μας τελείωσαν μαζί με τα παραμύθια τους περί «Ενωμένης Ευρώπης», «ανταγωνιστικότητας», «Καλλικράτη που ανοίγει νέους δρόμους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» και τόσα άλλα. Μην περιμένεις «Μεσσίες» που προεκλογικά υπόσχονται «γεφύρια και ποτάμια» και μετεκλογικά συνεχίζουν στην ίδια αντιλαϊκή ρότα με νέους φόρους, τροφεία στους Παιδικούς Σταθμούς, ανταποδοτικότητα στο δικαίωμά σου στον αθλητισμό και πολιτισμό.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ σου ζητάμε και σ’ αυτές τις εκλογές να μας εμπιστευτείς. Γιατί και αυτά τα τέσσερα χρόνια σταθήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τα λαϊκά συμφέροντα, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν υποχωρήσαμε μπροστά στις δυσκολίες.
Είμαστε η μόνη δύναμη που δεν σου είπε ψέματα.
Παλέψαμε και παλεύουμε με συνέπεια για την απόκρουση της βάρβαρης επίθεσης που ζούμε σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.
Δώσαμε και δίνουμε μάχες για να καταργηθούν τα δημοτικά τέλη, για μόνιμη και σταθερή δουλειά, για την παιδεία, την υγεία, για να ανατρέψουμε συνολικά αυτή την αντιλαϊκή πολιτική.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ δεν κρύβεται πίσω από ψεύτικα ψηφοδέλτια της λεγόμενης «τοπικής κοινωνίας. Δεν κρυβόμαστε πίσω από δήθεν «ανεξάρτητους» και «ακομμάτιστους» υποψηφίους (ο τόπος μας άλλωστε είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε) που την άλλη μέρα από την εκλογή τους θα σταθούν μαζί με τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου απέναντι στις λαϊκές ανάγκες και αγωνίες.
Το «έργο» το είδες στην προηγούμενη τετραετία.
Μην ξαναπέσεις στην παγίδα: Όσο «ακομμάτιστη» ήταν, η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ και σήμερα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, άλλο τόσο ακομμάτιστοι είναι και αυτοί που, ήταν-είναι, μέλη και στελέχη των κομμάτων αυτών.

                    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

      ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog